INSPIRATION

SOLIPSISTAndrew Thomas Huang konstfilm "Solipsist" är inte jätte ny men helt otroligt snygg! Bland det snyggaste jag har sett i denna genre. Den ska tydligen vara till 99% gjord av practical effects, dvs saker som är inspelade på plats och inte datorgenererad grafik, vilket gör den än mer otrolig.
Gilla 4561
              Postat i:  Film
INSPIRATION

ZDRAVO ORGANICDet serbiska företaget ZdravoOrganic har precis omdesignat sina förpackningar för deras 100% biologiska produkterserien Zdravo. Produktserien innehåller allt från inlagd gurka till juice. Väldigt stilerna etiketter och flaskor som sticker ut. Rikigt snyggt om du frågar oss.
Gilla 3404
              Postat i:  Produktdesign
INSPIRATION

ALEXANDROS VASMOULAKISAlexandros Vasmoulakis är en Grekisk konstnär som huvudsakligen sysslar med streetart i stor skala. Men han gör även allt från installationer till konstvideos. Han jobbar på ett sätt med sina målningar som påminner om scrapbooking, med olika element från fotorealistiskt till klassiskt tecknat.
Gilla 3239
              Postat i:  Konst
INSPIRATION

OPERA AV DAVID LEVENTIDavid Leventi har rest världen runt och fotograferat mer eller mindre alla operahus som är värda att nämna. Genomgående för alla bilder är att han inte har fotograferat scenen utan själva rummet där åskådarna vistas. Vilket är extra roligt då man aldrig riktigt får se dessa magnifika salar från den vinkeln.
Gilla 2508
              Postat i:  Fotografi
INSPIRATION

FISH HOUSEGuz Arichitects har gjort det här fantastiska 540kvm stora hus i Singapore. Konceptet var att skapa ett hus som har nära relation till naturen. Något som vi tycker att de har lyckats riktigt bra med!
Gilla 2914
              Postat i:  Arkitektur